Dva WhatsApp nebo Facebook účty současně na stejném telefonu

Dva účty WhatsApp nebo Facebook současně, na stejném telefonu Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu uvidíme, jak můžeme používat dva účty WhatsApp nebo dva účty Facebook současně na stejném telefonu nebo tabletu. Jak již možná víte, WhatsApp vám umožňuje zaregistrovat pouze jedno telefonní číslo na zařízení (chytrý telefon nebo tablet). Pokud ... [Přečíst více ...]

Deaktivovat oznámení pozvání ke hrám na Facebooku

Deaktivace oznámení pro pozvánky do hry na Facebooku Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu uvidíme, jak můžeme deaktivovat / blokovat oznámení pro pozvánky do hry na našem účtu Facebook. Pravděpodobně ne několikrát jste byli podrážděni všemi druhy pozvánek na hry, které jste obdrželi od svých přátel, kteří hrají hry pomocí vašeho účtu Facebook. ... [Přečíst více ...]

Zakázat automatické přehrávání videa na Facebooku

Zakázat automatické přehrávání videa na Facebooku Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu uvidíme, jak můžeme deaktivovat automatické přehrávání videí z Facebooku. Ve svém zpravodajském kanálu Facebook pravděpodobně najdete všechny druhy videí, která se vám líbí nebo nelíbí. Obtěžující a nepříjemná část, alespoň pro mě, je, že jsou vykresleny způsobem ... [Přečíst více ...]

Jak skrýt přátelům seznam Facebook zvědavé oči - výukové video

Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu uvidíme, jak můžeme skrýt seznam přátel na Facebooku před očima zvědavých. Jsem si jistý, že existují někteří uživatelé Facebooku, kteří nechtějí zveřejnit svůj seznam přátel na Facebooku ani svým přátelům, nebo můžete mít pouze určitou osobu k přátelům, kterou byste nechtěli, aby ostatní viděli, že jsou ... [Přečíst více ...]

Jak zakázat nové rozhraní Facebook Časová osa - výukové video

Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu uvidíme, jak můžeme deaktivovat rozhraní TimeLine z účtu Facebook. TimeLine je nové rozhraní, které chce Facebook použít pro všechny uživatele. Křížení nenastane náhle, ale postupně. Existují uživatelé Facebooku, kteří stále používají staré rozhraní. Časem si Facebook vybere několik uživatelů, aktivuje jejich rozhraní ... [Přečíst více ...]

Pozor obrázky na Facebooku nemůže být trvale odstraněny - výukové video

Ahoj přátelé, v dnešním tutoriálu si povíme o velmi delikátním tématu. Konkrétněji budeme hovořit o důvěrnosti na Facebooku. Uvidíme, že obrázky, které z účtu smažeme, zůstanou dobře oceněny na serverech Facebooku, a to po dlouhou dobu, asi 2 roky. Vidím mnoho lidí, kteří na Facebooku zveřejňují neslušné obrázky, které by se na jednom místě ... [Přečíst více ...]