OnePlus jednu recenzi, můj oblíbený telefon

Co znamená „dobrý telefon“? Má těžkopádné rozhraní nebo zbytečné software předinstalovaný? To znamená, že telefon musí být pevný (HTC, Samsung, LG, Sony, atd.)?
Nic z výše uvedeného. Je to dobrý telefon, který vypadá dobře, pohybuje se dobře, má dobrý výběr a navíc je to i levnější.
Jsem popsal OnePlus Jeden z nich, protože tento telefon je velmi rychlý, dobře vypadá a má vynikající baterii mimo jiné samozřejmě.
Po roce OnePlus firma byla založena společnost, která si klade za cíl vytvořit špičkové produkty za přijatelné ceny. Zatím se podařilo OnePlus jeden a to vše bez reklamy, aniž tradici a bez agresivní marketing. To, co slib, špičkový telefon za slušnou cenu.
Proto si myslím, OnePlus Jedním z nich je lepší než Samsung Galaxy nebo LG S5 G3?
Vzhledem k tomu, že je rychlejší, levnější a permisivní (Flexible záruka).
Jestliže Kořen OnePlus One neztrácí záruku
OnePlus One je velmi rychlý díky lehké rozhraní
OnePlus One je velmi rychlý interní paměti (což je velmi důležité)

2015-03-30_20-23-14
Obraz zachycen na přezkoumání zveřejněny na OnePlus One anandtech.com
OnePlus Jeden má velmi dobrý rozsah (8.20 hodin vysílat na čase)
2015-03-30_20-11-19
OnePlus Člověk má funkci Power off Alarm
OnePlus Člověk má výchozí profily přetaktovat
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus Jeden má Velmi dobrá pokoj
OnePlus One 4k DCI fotografování HDR (nikdo to dělá)
Jeden OnePlus pořizovat snímky RAW (málokdo to udělat)
Jeden OnePlus fotit na dlouhých expozicích (málokdo to udělat)
Seznam ROMy, jádra a zotavení k dispozici na oficiálním fóru OnePlus One
Seznam by mohl pokračovat, ale nechtějí nudit.
Jaký je můj názor?
OnePlus Jedním z nich je první telefon, který necítí potřebu prodat, je telefon, který mi dává přesně to, co jsem potřeboval vždy:
Rychlost
výpočetní výkon
Přizpůsobení
svoboda
Autonomie
Nyní ostatní výrobci měli dvakrát rozmyslí, než házet na trh telefon nabitý bloatware a těžkopádné rozhraní na vyšší ceny.
Nejsme nevědomí, můžeme vidět, že.
Proč platit 2500 3000-lei pro telefon, který nestojí více než 200 dolarů továrny ním?
Nemějte pocit, podvedeni?

Cena - OnePlus ONE 5.5 "LTE Android Smartphone 4G 3GB Ram

Jedná se o čistě osobní názory a ne být vědomi z nich, pokud jste přesvědčeni, že jsme byli upřímní.
Ti, kteří již investovali do jiných telefonů nemusí cítit napaden v žádném případě, jistě jste spokojeni získávání a nemáte čeho bát.


Související Návody



O Cristian Cismaru

Miluji vše, co souvisí s IT & C, líbí se mi podělit se o zkušenosti a informace, které jsme akumulovat každý den.
Naučte se, jak se naučit!

Komentáře

  1. jste si koupili, nebo znáte někoho, kdo koupil telefon od ní přímo? s nebo bez pozvání? protože se zdá trochu vysoká cena třetích stran ... jistý, že by v krajním případě v případě, že nemůžete žít na místě ... (jist, celková cena je dobrá, a to i od prodejců třetích stran)

    • Já neznám nikoho osobně, kteří přímo koupil od nich.
      Chtěl bych koupit na Amazonu (odkaz výše) nebo na Geekbuying (Španělsko vklad).

      • back: Já jsem objednávku přímo z mých stránek a přidal cos.deci martea.oricum jít, nebudou kupovat teď, protože jsem necesar.vroiam rozpočet, aby zjistil, jestli to může žít na site.precizez, že nejsem v Rumunsku možná to je důvod, proč se mi podařilo zachytit tak rychle unul.am černé pískovec převzatý z euro.plus gb.64 350 20 25 standardní nebo expresní dopravy.

      • pochopit, že datový kabel / nabíjení je červená, plochá, v současné době v recenzních míst na netu?, který je koupil samostatně, a nebude chtít koupit za nic ... Myslel jsem, že se tvrzeného skla všechny z nich, a vyklápěcí kryt ... všechno stojí 400 eur, poštovného a balného cuprinse.mi najít ideální výkon bankovní stránky, i když ještě ne iesit.poate vzít svůj telefon bude disponibil.costa 16 euro.

      • Dobrý den, Cristian,
        Mám otázku: Koupil jste na Geekbuying? Mám zájem o Španělsku jako skladiště, aby se zabránilo cel.

        Děkuji za odpověď.

    • Koupil jsem si pozvání v srpnu 2014, na svých internetových stránkách a cena je nejlepší, a to zejména nyní mohou přímo přepravovat v Rumunsku pro Euro 17. So-1400 celkem lei.

      Každé úterý si můžete koupit bez pozvání.

  2. A ještě jedna věc: úterý můžete koupit bez invitatie.doar martea.dar nevidí dobrou šanci chytit, aby se tímto způsobem ...

  3. ano, moje špatná: Právě jsem viděl video, znamení, že to máte ... Nebyl jsem opatrný, jen jsem četl textul.m jsem uspěchat.

  4. 1. Cristi, můžete otestovat, nebo vyzkoušet Digi prosím kartu, aby zjistil, jestli to půjde dobře, hovory, datové spojení atd?

    po tolika pozitivních listech a slušnou cenu a rád bych budoucnost vzít.

    2. geekbuying je druh EMAG internetový obchod Amazon? (Me to tak alespoň vypadá).
    Ebay nebo pohlaví?
    3. Shpping metodu vidět vaky, DHL a EMS. Myslím, že jen „letecký“ je zdarma, je to koncepčně a bezpečné nakládání produkt se mě dostat?

    dobrý přehled, odlišně od druhého nalézt na internetu, a to i myslel, že by neexistovaly chytrý telefon otevřít, pokud acivata poplachu. Telefon Huawei (digi mobile) v té černé neměl slot pro SD nebo paměťovou místnosti nebylo nic „smart“ jednou baterií plně v noci a telefon se zastavil, ale ráno bylo horko, poplach při naplánováno a pak zase zavřel. ANDRID od společnosti Samsung, které držím teď (o něco starší model, o 3 let nebo tak nějak), pokud by neexistoval budíku v dopoledních hodinách.

    Díky a hodně štěstí dále odstranit výukové programy / informační listy stejné kvality

    • 1. I nebyly testovány OnePlus One s Digi karty, protože mám jeden. Každopádně já nevidím důvod, proč by neměl jít.
      2. Geekbuying je internetový obchod klasika. Amazon je kombinací klasického a nákladního obchodě a Ebay je aukční web v kombinaci s zásilky.
      3. Moje rada je svázat DHL a koupit sklad ve Španělsku Geekbuying nebo si můžete koupit na Amazon.co.uk

      • Marius L. řekl

        Když už mluvíme o Amazon, Cristi ... mám nedorozumění: některé produkty na Amazon.co.uk uvedl: „Je vyslána z Číny / Hong Kong atd“, i když je zveřejněn na Velké Británii. I to, co dělat? Je to produkt bude doručena přímo z Číny / Hong Kong atd nebo dodávka je zprostředkován Amazon, což znamená, že produkt bude odeslán z Asie prvního Amazon, Amazon.co.uk a pak budu poslat mi to. Víte o tom? Musím zaplatit clo, pokud budu kupovat od Amazon.co.uk, ale zmínil „Je vyslána z Číny?“ Já bych ocenil, kdybyste mi mohli poučit o tom. Díky! Všechno nejlepší!

        • Amazon je jako zásilky, kdokoli může umístit výrobky na prodej.
          Chcete být jisti, že se výrobek dostane rychle a nebudete platit daně, vybere Selleri v Evropě.

          • Marius L. řekl

            Díky moc za vaši odpověď!

          • přísný řekl

            Bai Nene a to odkazem na slavnou obchodě, zásilka jste říkal, že je-li nebo privatizovány, takže ...?> <!!!!!!! hm ... .. Loud, že zásilka nikdy neslyšel, této dlouhé slovo .........

          • Dokonce i když jste nikdy neslyšel termín, neznamená, že toto podnikání zemřel. Naopak, je aktuálnější než kdy jindy. Příklady „hostitelé“
            křižovatka
            Cora
            Auchan
            Emag
            Amazonka
            aliexpress

            Nyní, když přináší nákladní prodavače „zásilky“ je nuneşte partner nebo obchodník a „host“ podíl na zisku.

    • Používám kartu Digi, Optim neomezeného a Internet 3G má velmi dobrou rychlost! vstoupit pouze roamingové center, v opačném případě přejděte na Digi

  5. Haló
    Jsem fanoušek vašeho webu, chtěl bych se vás zeptat, co si myslíte Xiaomi telefon MI3?

    • Mám velmi dobré mínění o kvalitě čínských telefonů, jmenovitě: Meizu, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Huawei.
      Buďte opatrní, každá společnost, a mají širokou škálu produktů. Mám na mysli mají telefony špičkové a vstupní úroveň telefonů, které jsou slabší.

  6. Můžete mi říct, co si počasí widget na obrazovce?

  7. jeancote řekl

    Dobrý den Cristi, vzal jsem doporučení 4 svůj Nexus a zdá se, funguje stejně jako jeden navíc, aniž byste kupovat ovlivnit jeho další tutoriale.mutumesc čekat.

  8. nick5roo řekl

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ Jeden OnePlus forum
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ žádosti o pozvánek nebo nabízejí pozvánek
    Já osobně tento telefon (verze 64Gb koupil v prosinci 6 1380 s lei) se velmi dobře hodí digi kartou navíc internetu.

  9. Catalin řekl

    Zdálo se OnePlus DVA 5.5inch Qualcomm čtyřjádrový Smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracast-Black

    • nick5roo řekl

      Dva neprokázalo, proveďte výše uvedené téma, tam jsou detaily. Co jsi viděl jsou netěsností místa. To je naplánováno objevit se v pozdním létě.

  10. Přál bych si sám návod na instalaci systému Windows 8 8.1 nebo v režimu UEFI, jaké jsou výhody a nevýhody, ať si zasloužili, či nikoli k jeho instalaci ve způsobu, jakým UEFI, a jaké nastavení je potřeba udělat v UEFI před instalací a další nedorozumění, které Chci být zahrnuty v kurzu, který je také součástí předmětu, který je vypořádat s vysokým Boot.Am Secure potřebě tutorial o tom se mnou rovně.

  11. Ano, to má nejvyšší hardware, ale nemám rád, protože pouzdro je plast, hliník nebo sklo, jestli to bylo to bylo více zajímavé pro mě, ale s pouzdrem tak, aby všechny levný plastový kroužek.

    • Opačný k obecné mínění, hliníku nebo jiného kovu není vhodný pro rozhlasové a televizní vysílání pro to dělá hodně obětí, které stojí peníze.
      Další nevýhodou kovu není dobře absorbuje otřesy a škrábance docela nepříjemné. Kromě hliníku telefony jsou v zimě velmi chladno.
      Nemyslete si, že kovové telefony mají své problémy a nevýhody.

  12. Objednal jsem to na březen 24 2915 (úterý, kdy žádná pozvánka) přímo z místa http://www.oneplus.net a jsem zaplatil za jednu 338G € 64, plus náhradní kabel temperet plus sklo, řekl jsem rezerva tam být. Dnes říkám 31.03.2015 2 4-dosáhne Royal Mail týdny poté, co jsem koupil, když řekl, že bude dodán v 4 dny. Nemusíte mít možnost vybrat si, co byste post může dosáhnout v Rumunsku dosáhl pouze Royal Mail, jak jsem řekl v 2-4 týdnů. Když přijde, řekne vám více

    • Myslím, že se dostanete na telefonu přes 900 let.
      ????
      Že po dni, kdy jste umístili objednávky.

      • Cristian Cismaru Ano, máte pravdu, že jsem se mýlil datum. Ale jsem si jistý, že pochopil, že to byl vb březnu 24 2015! A právě dnes jsem dostal telefonní 02 2015 dubna, což je v pořádku, flash pohyby, jsem opravdu rád. Přišel s poštou GLS a jsem zaplatil nic extra, daně, atd. Já říkám, že to stojí nyní se teprve uvidí, proč a jak ...

  13. Velké mínus tohoto telefonu (který Cristi jste „zapomněl říct“!) Je baterie (není odstranitelný)
    Tak hodit telefon po jeho smrti !!!
    D`aia to tak levné.
    Spravedlivé a to iv případě, že jste zájem o reklamní materiál.
    Nezajímá mě vaše bisnitzul

    • 3 vyměnit baterii během několika minut, a to i bez použití nářadí.
      Nicméně, tato operace se provádí každých 2 let, takže není důvod k obavám.

    • Jsi zlo, tvrdý a plný opovržení vůči člověku; i kdyby řekl tyto věci (řekněme hypoteticky, že to udělal schválně, které jsem si nemyslím, že) byste mohli říci, v jiné formě a jinými slovy. Je to velmi snadné zničit obraz člověka při zdvihu pera.
      Delší odráží skutečnost, že a uvidíme, jestli děláte něco špatně.
      PS Tento web učil tisíce lidí zvládnout počítačů a od nynějška houští problémem je, jak každý využívá informace získané .. Způsob vysvětluje mnohé z problémů, kterým čelíme každý den, dokáže pochopit a nejvíce idiot muž a pokud to bude jen pro to je chvályhodné gesto všem, kteří nás učí, jak používat počítač, a ne dát jim do hlavy.

      • A je to!
        Nejčastěji se lidé cítí lépe, když odejdou jeden komentář flegmatik.
        Pokud k tomu vám pomůže v jejich duševní rehabilitaci su emocionální, já jsem oběť. Pro dobro společnosti ...
        ????
        V těchto letech jsem vyvinuli smysl pro humor, že jsem si nemyslel, že bych se někdy mít. Tyto věci se nám neovlivní vůbec.
        * Fanboy místo je druh teroristického kamicaze. Jinak budete mít „kniha svatý“, jak umírá krk.

        * = Fanboy značka věrný člověk, připraven ke spuštění džihád proti nevěřícím () jiných značek.

      • Gratulujeme post.
        A já mám stejný názor

    • Jak hodit telefon, pokud baterie není dobrá? Ty jsi kretén.

  14. fuj !!! Tak rád, že jsem mluvil o „chinezisme“ a naopak Samsung, LG, Sonny. Jak se pohybují závisí Vlastní ROM. Například: Mám čtyřkolky v967s ZTE a mají vlastní ROM vývojáře románu Carle. Telefon výborný pohyb super rychlý. Téměř všichni používají Obchod Play, a zavazuje se mít celou sadu Gmail a Google. I používat e-mailového klienta, který jsem 3 mailovou adresu s barvou pro každý adresa.ca a Marchet používat 1mobile který šetří APK místa na kartě a vypsat sadu a všechny synchronizaci služby Google náročné baterii. Já nechci naštvat někoho.
    Cristi, pokud chcete dělat návod a vysvětlit, jaké služby může zastavit android IE, rum „slim“ (bez sady Google) přesunout dobře, aby baterii stejně jako v systému Windows

  15. George řekl

    Zajímavé je tutoriál, ale proč ne dělat návod na android 5 minusy máme teď, vím, že jste udělal jeden v minulosti, ale ukázaly pouze vlastnosti a defekty nic.

    • Costelina řekl

      dobře opět je nedorozumění:
      Tento telefon má nainstalován CyanogenMod (volitelně na jiných telefonech, které zametá tedy musíte je instalovat
      pokud se objeví na kompatibilním Android odstranění Stok, který má spoustu užitečných aplikací nebo ne)
      takže se nemusíte jim dostat měkké transplantaci
      a říkám CyanogenMod je čistý a dělá zazvonil telefon
      a baterie ano, jsem již uvedl v jiném výukovém asi jedna plus jedna, že je to problém
      tedy budete muset vyměnit své telefonní pěkné a že by bylo lepší, aby neměl bolesti hlavy
      jeden přes druhého telefonu je dobré pro tento peněz a top
      Nemyslím si, že vidím perfektní
      Kdo ví, co se budoucí hologramy se bude jevit jako zvuk, jak se říká Windows 10 průkopník v něčem

  16. OnePlus nepopírá, že člověk není dobrý telefon, ale je to lepší než iPhone L'6, 4 jim nebo Xperia Galaxy Poznámka Z3.Şi jako důkaz a dát odkaz na přezkoumání provedené CNET http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm což jasně ukazuje, že je to dobrý telefon, ale ne tak dobrý jako výše, ale to, co je dobré o něm je poměr cena calitate.Deci je dobrý telefon za cenu are.Că vámi a vy jste s ním spokojeni, nebo že se vám líbí, neznamená, že je to nejlepší.

    • Musíme si uvědomit, že silné značky ovlivňují vztahy důvěryhodnosti médií.
      Jaký zájem je podporovat CNET OnePlus One, nemají rozpočet na reklamu.
      Často telefony jsou prezentovány rychle po krátkém testu během jednoho týdne, během níž je nemožné objektivně hodnotit. Intdeauna Výsledek je stejný, silné firmy vydělat na předních místech těsně před recenze.
      Mohlo by se zdát, že to zní jako spiknutí, že tomu tak je.
      Moje rada!
      Dnes si můžete koupit výrobek, a pokud nejste spokojeni, vrátíme ho 30 dny.
      Zkuste více telefonů než se rozhodnete. Zůstaňte s nimi nebo dva týdny a uvidíme, co se dá.
      Rrrr, a začít s accestibile špičkovými výrobky.

  17. salut.daca koupit tento telefon na Amazon.co.uk, přijdu domů nebo celní?

    • Objednal jsem ji v březnu 24 2015 02.04.2015 dnes jsem byl přinesen domů poštou GLS, jsem neměl platit nic navíc, daně, atd. Objednal jsem přímo z oficiálních stránek (úterý, kdy je bez pozvání). Po asi 3 dny po umístěn v Royal Mail ve Spojeném království a tam jede (Rozumím), a pak v Rumunsku. To je biine, které již platí zvyky. Jdi Super, líbí se mi to. Alespoň vím, že neztratí hodně peněz v průběhu 1 roce, kdy můžu bych vzít něco lepšího, možná ... OnePlus dvě. To zbývá být viděn!

  18. Florin C. řekl

    Cristi prosím, pokud můžete v blízké budoucnosti předložit konzultační služby a zpracovává android a jakou roli (tj můžete bezpečně zastavit, atd) .I hledal čisté, ale zjistil jsem, že jsem se naučil hodně za nicicum.Multumesc ze svých výukových programů.

  19. Kdo chce pozvání? I 2,

  20. Mihnea řekl

    Pokud tak učiníte výukový program OnePlus dva?

  21. Silviu řekl

    V případě poruchy na OneplusOne, jak to udělat? V Rumunsku existují jakékoliv služby pro tento model?

  22. Baterie se mi asi jeden den mi poloviny drží, na dva. Je to trochu lepší, než Note 3, předtím. A beton ve srovnání s rychlostí s S5 Galaxy je rychlejší, včetně sítě. Cloncluzie: Jsem rád, že se neztratí hodně peněz na případné inovace, spokojený kvalita / cena

  23. Zatímco prezentace OnePlus jeden toolkit, z toho, co jsem viděl na netu nástroj, který ví, jak to udělat všechno, a nepracují s příkazového řádku systému Windows (po odemknutí zavaděč na aktualizaci kořenového včetně rumu) .inc něčeho, líbilo se mi tento telefon: do týdne aktualizovat 3 časy od os11-os11s-os12.
    Díky předem.

  24. Nelu Hiris řekl

    Mám s5, když je baterie pod 10% a hraní s plochou baterii rychlejší přenos dat začne wifi Sua proč? Děkuji.

    • Není třeba stahovat baterii. Je dokonce destruktivní vyprázdnit pokaždé, když baterii.
      V ideálním případě, když dáte telefon poplatku klesne pod 20%, a to odstranit, když oni si účtují.
      Pokud jde o problematiku ta..telefoanele mají některé profily, které přicházejí do provozu v určitých momentech. Špatná baterie je spoušť takového profilu. Profily mohou být vytvořeny pro ekonomiku, pro výkon, navigační, pro použití v exteriéru, atd.

      • Nelu Hiris řekl

        Mnohokrát děkuji Cristi.Deci pochopit, že teleofonul je v pořádku a nemá žádnou vadu nimic.Am a myslel jsem, že to byl reprezentativní, a ne jeden věděl, že moje odpověď klesne pod intrebare.deci, kdy Řečeno 20% videotutorialele na incarcat.Urmaresc moc, a tak se mi podařilo sám učit kolik, něco, co jsem opravdu ocenit úsilí, které provedete.

  25. Nelu Hiris řekl

    Chci si koupit moje telefonní paměťovou kartu rogfrumos WE mi pomůže s radou .Co je nejlepší karta, společnost, třída a přenosové rychlosti, děkuji

  26. Cristi dělat něco hlučnější, chodit trochu objem!

  27. je to poprvé, co jsem si koupit nový smartphone, a dostal jsem sám jedna plus jedna

    Mám otázku ... jste formátován baterie začít? proto, že jsem to neudělal a nemáte opravdu mi celý den, jak říkáte, v revizi, i když bych řekl, umírněné používání

    • Li-ion baterie nejsou formátovány.
      Životnost baterie závisí na využití možností používaných sílu signálu GSM, vzdálenost od routeru, jak synchronizovat služby používají, atd, atd.
      Za normálních okolností, když jeden koupí telefon, má tendenci třít více, než je obvyklé.
      Mít trpělivost, aby si jí a teprve pak uvidíte, jak jste.

      • Ano, a já jsem sem a tam přečetl a pochopil jsem, že po 5 6-kalibruje delší zatížení baterie. Jakmile jsem se dostal (30 dubna) na 2 den jsem byl v horách, kde jsem měl žádný síťový signál, byl jsem v síti Digi, a vstoupit Roaming. Asi jsem jíst tolik baterii, protože síť hledá. Je pravda, že jsem použil téměř stejně jako jakýkoli jasu fotoaparátu a já jsem to nastavena na nižší hodnotu. Jsem zvědavý, jak zacházet s každodenní život v Bukurešti a optimalizovat po něm.
        Kromě tohoto malého problému s baterií Doufám, že k úpravě jsou velmi spokojeni s ním. Super telefon, doporučuji!

  28. Sal Cristi. Jakou verzi CM jste dělal, když jste si nainstalovali video?
    App asi víte, ale možná byste mohli dát aktualizaci článku: ti z OnePlus prodeje a Rumunsko některých dobu 2 měsíců, ale zvýšení cen o 50 eura a telefon koupil od nich na místě pochází z Velké Británie tak, EU a nemají platit žádné další poplatky nebo jiné zvyky líbí se

    • V tomto tutoriálu CM11s I (Android 4.4 KiKat), verze speciálně vyrobené pro CyanogenMod OnePlus One.
      Teď jsem CM12 který je založen na Android Lolipop.
      Z hlediska ceny v Rumunsku, to je normální být vyšší, protože někteří zaplatit clo a DPH.

      • ms raspuns.Te zvědaví verzi CM za to a jsem na 44S (I najít nejlepší a nejstabilnější), ale přesto ne ven 8h SOT
        Zvednou cenu pro celou Evropu, takže je to mnohem pohodlnější, aby se USA, pokud jste někdo, aby byl pro vás

  29. Dobrý den.
    Můžete mi říkají, jak synchronizovat telefonní seznam kontaktů s lidmi na Facebooku, které se vyskytují obrázek?
    Z nastavení, účty, Facebook a já jsem se snažil zastavit možnost synchronizace nebo odebrání účtu.
    Automatická synchronizace je povoleno, ale to je všechno. Problém je právě facebook.
    My android 5.0.2
    díky

  30. Měl jsem tento telefon a lze říci, že je super silná na to, jak moc. Velmi dobrý telefon. Našel jsem ho 2 minusy, z nichž mi neobtěžovali pouze jeden nejvíce:
    1) žijící v Paříži a 4g pokrytí je velmi dobrá, ale tam bylo málo OnePlus jeden vždy 4g, protože nevěděl, všechny kapely 4g Francie (to mi neobtěžovali nejlepší)!

    2) software s dotykovým displejem se chová jako někdy bizarní, jako by to byl příliš citlivý (je něco docela známý na XDA a tam bylo hodně mluví o tom), ale nemohu říct, že to není tak znepokojující.

    Mimochodem, celkem vzato je super telefon ve velmi přijatelné.

  31. Cristi.se zaslouží vyměňovat pozdrav Xperia z c6603 OnePlus jedno? Já bych to změnit, protože není možné odemknout zavaděč můj, a já chci telefon, že je prostá všech hledisek

    • Adrian Gudus řekl

      Zbláznil ses svět se svým zavaděč. Řekl jsem dvakrát teď, že jste nechal odkaz na závit na XDA Developers fóru, kde se kroky k odemčení bootloaderu společnosti Sony Xperia Z. Nalezli!
      Odkaz do uživatelského odemknuté zavaděč Sony Xperia Z máte komentář k tutorial „Jak používat TWRP zotavení systému Android“, které najdete vyhledávacího pole v pravém horním rohu nebo jít na domovské stránce (Home ), a kliknutím na název 4 století / tutorial

  32. Za prvé jsem se tě zeptal, a já nevím, co jste se dostal, jak jste o turečtiny musca.vad nerozumí nemohu odemknout zavaděč, jak jste napsali, kde jsem tě nechal odkazy tak ať Kristus, aby mě odpovědět (pokud chce, samozřejmě), a nechcete dát sám sebe, když někdo chce mluvit jen s Cristi, ale ne vy. a pokud se dostanete blázen tak snadno, to znamená, že máte nějaké problémy

    • To tisíc je nemožné říct, jak odemknout zavaděč na Xperia Sony, protože jsem neudělal, že zařízení, které zkoušky a testy se na něj.
      Jak jsem již řekl při jiných příležitostech, každý model telefonu má chichitele je. Sony je asi nejtěžší „zlomený“, protože blokují bootloader velmi přísný, takže mezery pro vývojáře. Jde o to udělali a ty od HTC, ale teď se chovají.
      To je důvod, proč jsem vzal můj OnePlus One, který kromě Nexus je telefonní stránky, které fungují jednoduše odemknout zavaděč.

    • Adrian Gudus řekl

      Pokud rozumíte anglicky, můžete. To je přesně to, co se říká v tomto tématu fóra, na kterém jsem dal odkaz. Jsou zde uvedeny, navlečené, příklady jsou všechny nezbytné kroky odemknutí zavaděč. Vy to nechápete angličtina je druhý a dívá se na vás. Je pravda, že jen vy můžete odemknout zavaděč není obecně nejdou odemknout zavaděč na Sony XPERIA Z. vámi a YouTube konzultace o tom, jak to udělat, ale bohužel pro vás, to vše v angličtině. Hovno!

      • Sednout, nový 4.Eu jsem napsal, že není možné odemknout obecně, ale jen těm, jako jsem já, kteří mají povoleno odemknutí: no.După, jak říká Cristi, lidé na Sony nezanechali mezeru pro vývojáře k odblokování ti, kdo odemknout povolena: no.Însa nechtějí nadále vyměňovat s vámi, zvláště když jste jediný, kdo ví, anglicky. Mimo vidí docela dobře rozdíl mezi Cristi vás. Hezký den

  33. Dobrý den Cristi,

    Prosím, řekněte mi, že jste měli stejný dobrý pocit OnePlus jeden? Díky!

    • Ano!
      Kromě toho ti z OnePlus brzy zahájí OnePlus 2. Bude to extrémně silný telefon, který bude vybaven Snapdragon 810, 4GB RAM, USB typu C, ultra rychlé čtečky otisků prstů a další.
      Pokud nemáte trpělivost zahájit OnePlus je 2, tichý OnePlus Dá se koupit, že je připraveno pro budoucnost dost pro další 1-2 let.

  34. Díky moc!

  35. Dobrý den,
    V návaznosti na vaši radu jsem si vzal OnePlus
    , Zatím to je přesně tak, jak jste řekl. Děkuju mnohokrát. Děláte super práci.
    Řekněte mi, prosím, jestli stojí za to dělat Poslední aktualizace kyanovodíku a pokud váš android je lepší 5.02 4.44, který je dodáván s telefonem. Děkuju.

  36. A pokud jste mohl byste mi dát nějaké rady na optimální návrh by bylo skvělé.

  37. Proč zadáte 2G skoky a galaxii s3 slyšet všechny 2G pohody. díky

  38. necdelux řekl

    Clay Cristi..am potřebovat poradit od vás prosím ... co myslíš, že si zaslouží dát LG Nexus 5 si g2 .. ... Děkuji.

  39. Laurentiu řekl

    Dobrý den Cristi. Můžete mi doporučit mi odkaz, kde si mohou koupit OnePlus pozvání pro dva? Nebo když se podíváte Měl jsem odvahu vám poslal peníze, aby mě a mně objednat :). Jsem vnímána jako něco ebay.de ale rád bych svůj názor, jak postupovat. Žádám si myslí, že trvalo příliš dlouho. Geerbest doporučujeme uložit až? Má velmi dobrou cenu. S pozdravem.

  40. Dobrý den Cristi,

    Už jste vyzkoušeli NetHunter Kali Linux verze softwaru Ofenzivní Security OnePlus One?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Bylo by zajímavé, kdyby si vzít výukový program nebo recenzi na tuto verzi softwaru.

    Díky!

  41. Dobrý den, můj obličej nařídil, že ... jedna dní d-2 poté, co on dělal automatickou aktualizaci, něco ... a ztratil ... ..acum signál sítě a restartuje má něco do usb kabel ... ..nebo loading ... jsem zapojen laptop, pokud budete pracovat, pokud odebrat zavře a nespustí házení peněz okno? Jak může být v obou případech chválen, pokud má tolik problémů celého čistého kňučet celém světě ... je to štěstí?

  42. Cristi Dobrý den, můžete mi dát názor: je to stále stojí za to včetně jednoho OnePlus Jeden 64 dnes? Viděl jsem nabídku od Ron 1550. Díky Nice.

  43. Dobrý den Cristi crontab jsem udělal všechno a my aktualizovat ver android 5.1.1 let 4k UHD místnosti a nemám rád začátek 4 krát 2k nějak vědět, co je ??

  44. Udělal jsem aktualizaci na verzi 5.1.1 a já už se objeví 4k deea DCI a DC?

  45. Lucian řekl

    Dobrý den, Cristian,
    Koupil jsem si OnePlus One 64 a nedaří se jim nastavit tak, aby střílet neomezené, můžete mi pomoci? Díky předem.

  46. Dobrý den, koupil jsem si jedna plus x a já ne Roman ale říkají, že má menu v rumunštině, můžete imibda ruku .ias změnit software, ale nevíte, kde brát a být .Mulţumesc!

  47. Gabriel řekl

    Salut.Am a koupil jsem si sh OnePlus jeden a rád bych některé názory, pokud poate.Pe telefon CyanogenMod-kyanovodík Android OS 12.1 5.1.1 lollipop.Inainte tento telefon jsem měl 1 Poznámky a P7.Ce Huawei telefon Je s podivem, že nejsou tam žádné hovory, zmeškané zprávy a údaje o ikonách, které se mohou nejen dát mlčení z tlačítek pro ovládání hlasitosti a připojení sluchátek, když se objeví ne casti.Vroiam značka vědět, jestli je to lepší než lollipop.Aceasta Kitkat se zdá být velmi pestré rozhraní snad kvůli jelly bean nebo MIUI pa Notes 1 Huawei.Multumesc

  48. Dorel Ban řekl

    Dobrý večer! Pokud tak učiníte výukový program pro jednu plus2? Mám tento telefon a zajímalo by mě v takovém tutorial! Problém není rumunský, I vzoru A 2003! díky

  49. Cristi Dobrý den! jak se chovat, když OnePlus z vás ?? jste šťastný jako vy, když recenzi ??

  50. Jak OnePlus One obrazovky ve srovnání s SuperAMOLED ??

  51. Adrian řekl

    Dobrý den Crusti,
    Prosím, řekněte svůj názor na X OnePlus telefonu chci koupit.
    Díky!
    S pozdravem Adrian

    • OnePlus X je zajímavé zařízení, které stojí za to cenu. Na trhu existují i ​​jiné zajímavé nabídky, které se objevily v poslední době. Volba je na vás.

      • Díky za odpověď. Četl jsem názory mnoha lidí, kteří si koupili tento telefon, buď když se objevila žádná výzva v Rumunsku nebo z Rumunska, když se začaly objevovat (na konce loňského roku). Mnozí říkají, že CM změnil z OP není v pořádku, někteří říkají, že nerozpoznal kartu SD, ostatní nemají menu v rumunském jazyce (nejedná se o závažný problém), jiní říkají, že baterie není příliš úspěšná. Já nechci prodlužovat hodně, vím, že jsi měl (mít?) A OnePlus One, tedy pouze prosím, řekněte mi, že pokud jste se koupit si nyní hovoru 5 "(je pro mě optimální) a museli jste si vybrat mezi Samsung Galaxy A5 (2014) z 5 "a OnePlus X, kterou si vyberete, ignoroval A5 je trochu levnější?
        Ještě jednou vám děkuji.
        S pozdravem.
        Adrian

  52. Adrian řekl

    Cristi *

  53. Ana-Maria řekl

    Cristi dobře! Opravdu potřebuji radu tau..Am který získal již OnePlus One v prosinci, takže telefon je relativně nový, koupený od Germania.După 3 týdnů zemřelo I přední kamera, což znamená, že nelze použít zablokování dojít linii..Problema forma není to. .Ieri Phone zemřel úplně, mají 80% baterii a nabít închis.L mají různé nabíječky, ale nenabíjí, nemohu otevřít deschide..Ce třeba udělat? Díky předem !!

  54. Marian haly řekl

    Cristi, si myslíš, že si zaslouží OnePlus jeden ze 2016? Jednám s videozáznamem hry jako Minecraft, asfalt a Real Racing 8 3, druhá otázka by byla: Myslíte si může dělat, že? díky

  55. Dobrý večer,

    Hledám váček OnePlus jednoho (původní staré je dost opotřebované známkou toho, že odvedl svou práci), jsem dorazil na tento článek, který má více než 1 letý.

    Vzhledem k tomu, prosinec 2014 vlastnit tento telefon, myslel jsem odejít některé názory z pohledu toho, kdo má dost přátel, které vlastní tento telefon.

    - Telefon vypadá a chová se jako první den (to bylo preotejat s výklopným krytem)
    - Autonomie dále 1 denní intenzivní obchodní tio, 2, občasné používání dnů. Nikdy jsem došly baterie během dne.
    - Nikdy jsem cítil potřebu vyprázdnit interní paměti (64, Velká Británie)
    - Nebylo 6.0 oficiální aktualizace, ti, kdo to udělal, experiementeaza několik chyb
    - Po 6 měsících, kdy teplo po hraní herního obrazovky, tam je malá plocha v levém horním rohu na žlutou (žlutý odstín). Poté, co 1 2 nebo minut pryč.
    - Odpadá mnohokrát (v sáčku), s ohledem na děti, aby si s ním hrát.
    - Pokud ztratíte telefon dnes esa, to vše za tímto modtl bych orientovat

    TO FUNGUJE
    Byl jsem fanoušek řady Nexus, až OnePlus
    Měl jsem ženu a má S6
    Iphone všechny kolegy v práci.

    Telrfon dobrý, levný, trvanlivý a špičkový výkon.

Speak Your Mind

*

Tyto stránky používají Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou vaše údaje komentářů zpracovávány.